Nadaljevanje s treningi v KBV Fudoshin

Pozdravljeni!

Glede na trenutne okoliščine in popuščanje ukrepov s strani vlade RS, smo v KBV Fudoshin sklenili, da bomo postopoma začeli s treningi ju jitsa, seveda v skladu s priporočili NIJZ.
Upravni odbor je sprejel sledeče ukrepe:
– Od srede 13.5.2020 naprej se pričnejo treningi za člane III. skupine, ki imajo zelen, moder ali rjav pas, treningi bodo potekali ob ponedeljkih, sredah in petkih od 18:30 – 20:00.
– Od ponedeljka 18.5.2020 naprej se pričenjajo treningi za ostale člane III. skupine, treningi bodo potekli ob ponedeljkih in sredah od 17:00 do 18:00.
– Treningi za vse ostale skupine se bodo začeli predvidoma s 1.6.2020 oz. morebiti še prej, odvisno od ukrepov vlade RS in NIJZ. O nadaljevanju treningov boste pravočasno obveščeni.
– Cilj je otroke pripraviti na polaganje pasov, ki bi ga izvedli v drugi polovici junija, letos zaradi izrednih okoliščin za zaprtimi vrati (samo otroci in trenerji).
– Letni klubski piknik, ki je bil predviden za soboto 13.6.2020 se prestavi na jesenski čas, nov termin bo sporočen pravočasno.
– Treninge bomo organizirali po navodili JZS (https://judoslo.si/article/1990), zato prosim, da se tudi starši držite omenjenih navodil.
– Starše prosimo, da sami presodite, če so vaši otroci pripravljeni za obisk treningov ter v zadnjih 14ih dneh niso kazali bolezenskih znakov.
– V klubu bomo zagotovili vsem navodilom NIJZ glede čiščenja in razkuževanja prostorov.
– Po navodilih OKS bodo treningi zasnovani za pripravo na polaganje pasov (vsak otrok bo tehniko vadil le na enem partnerju).
Starše prosim, da pred prihodom otroka na trening izpolnijo sledečo izjavo, katero naj ima otrok se seboj na treningu:
Upamo, da ste zdravi in vas lepo pozdravljamo,
trenerji KBV Fudoshin